İçeriğe geç

Bakırköy Meydan Için Hangi Durak

Bakırköy Meydan hangi durakta inilir?

Bakırköy bölgesinde Bakırköy Meydan’a en yakın metro istasyonu hangisidir? Bakırköy Bakırköy Meydanı’na en yakın metro istasyonu Özgürlük Meydanı’dır. 1 dakikalık yürüme mesafesindedir.

Bakırköy hangi metrobüs durağında?

İncirli Metrobüs İstasyonu, İstanbul’da İETT tarafından işletilen metrobüslere hizmet veren metrobüs istasyonudur ve 17 Eylül 2007 tarihinde hizmete açılmıştır. D Bahçelievler’in Kocasinan Merkez ilçesi ile Bakırköy’ün Kartaltepe ilçesi arasındadır.

Bakırköy’e hangi İETT gider?

İETT otobüsleri Bakırköy durağının yakınından geçmektedir50B.98AB.71T.76B.94A.146.

98Y nereden geçiyor?

GİYİMKENT – Esenler.ÇAMLIK – Esenler.TEKSTİLKENT-GİYİMKENT METRO İSTASYONU – Esenler.TEKSTİLKENT BULVARI – Esenler.İKİZ KULELER – Esenler.ŞEHİT TÜRKMEN TEKİN – Esenler.AKASYA – Bağcılar.

Bakırköy İncirliye hangi otobüs gider?

Bakırköy bölgesindeki İncirli İETT İstasyonu’na giden son otobüs ise 146 numaralı otobüs.

Bakırköy için hangi Marmaray?

Bakırköy Marmaray durağı Gebze durağından 35. duraktır. Halkalı Marmaray durağından 9. duraktır. Marmaray Bakırköy durağı Bakırköy Fahri Korutürk Caddesi üzerinde bulunmaktadır.

Bakırköy pazarına hangi metrobüs gider?

Bakırköy bölgesinin en çok ziyaret edilen yerlerinden biri olan Bakırköy Cumartesi Pazarı’na toplu taşıma ile nasıl gidilir? Otobüs: 72T, 73, 89, 89B, 89S. Metrobüs: 34BZ, 34G.

Beylikdüzü Bakırköy metrobüs kaç durak?

Metrobüs hattı 34C güzergahı ve durakları Metrobüs hattı 34C, Beylikdüzü Son Durak (TÜYAP) ile Cevizlibağ arasında çalışmaktadır. Avrupa yakasında çalışan hat, toplam 26 duraktan geçmektedir.

İncirliye hangi metrobüs gider?

Bahçelievler bölgesinin en çok ziyaret edilen yerlerinden biri olan İncirli Metrobüs Durağı’na toplu taşıma ile nasıl gidilir? Otobüs: 31, 50B, 72T, 73, 89B. Metrobüs: 34BZ, 34G, 34, 34AS, 34C. Metro: M1A, M3.

Bakırköy Şirinevler’e hangi otobüs gider?

HVİST-10, Bakırköy bölgesindeki Şirinevler’e giden son otobüs aracıdır.

Mecidiyeköy’den Bakırköy’e hangi otobüs gider?

94T: Mecidiyeköy’den Bakırköy’e direkt giden en hızlı otobüs hattıdır. 99: Mecidiyeköy’den Bakırköy’e Kabataş üzerinden giden bir diğer otobüs hattıdır. Ayrıca Mecidiyeköy’den Bakırköy’e 32T, 47, 70KE, 70KY ve 72T otobüs hatlarını da kullanabilirsiniz. Ancak bu hatlar daha yavaştır ve otobüs değiştirmeniz gerekebilir.

Bakırköy nereye bağlıdır?

Bakırköy ilçesi, Marmara Bölgesi’nin Çatalca-Kocaeli bölümünde yer almakta olup, idari olarak İstanbul iline bağlı olup, ilin güneybatısında yer almaktadır.

98S 1 nereye gidiyor?

98S (IETT) 98S otobüs hattının ilk durağı Bakırköy – İncirli Yönü olup son durağı Kanuni Sultan Süleyman – Peron Yönü’dür. 98S (Bakirköy – Kanuni Süleyman), her gün sefer yapmaktadır. Ek bilgi: 98S hattında 41 durak bulunmakta olup bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 50 dakikadır.

98ab hangi duraklardan geçiyor?

BAKIRKÖY – Bakırköy.YEŞİL KIBRIS – Bakırköy.KLİNİK – Bakırköy.DİKİLİTAŞ – Bakırköy.İNCİRLİ – Bakırköy.İNCİRLİ(E-5) – Bahçelievler.BAHÇELİEVLER – Bahçelievler.ÇOCUK WEB SİTESİ – Bahçelievler.Daha fazla ürün…

98 kaç durak?

98 (Burulaş) Ek bilgi: 98 numaralı güzergahta 59 durak bulunmakta olup bu güzergahın toplam seyahat süresi yaklaşık 53 dakikadır.

Bakırköy YHT durağı metrobüse yakın mı?

Yolcularımız YHT hizmetlerine Söğütlüçeşme Metrobüs hatlarımızdan da ulaşabilmektedir.

98G hangi duraklardan geçiyor?

98GGiyimkent.Çamlık.Tekstilkent-Giyimkent Metro İstasyonu.Tekstilkent Bulvarıİkiz Kuleler.Şehit Türkmen Tekin.Yüzyıl.Yüzyıl-Oruçreis Metrosu.Diğer ürünler…

Bakırköy Sadi Konuk hangi metro durağında?

Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne en yakın metro istasyonu hangisidir? Bakırköy Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne en yakın metro istasyonu Bahçelievler’dir.

Bakırköy Sahili hangi metro?

M3 metro hattı (Bakırköy Sahil – Kayaşehir Merkez), İstanbul’un Avrupa yakasında 19 istasyonu bulunan 26,7 km uzunluğunda bir metro hattıdır. İlk istasyonu Bakırköy Sahil ve son istasyonu Kayaşehir Merkez’dir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir